Mijn kracht ligt in het samen met mensen en organisaties afpellen naar de kern van wat er speelt. Of het nu gaat om een conflict of om een belemmering voor persoonlijke groei dan wel voor het goed functioneren van een organisatie. Vanuit zicht op waar het in de kern om draait begeleid ik mensen en organisaties naar nieuwe perspectieven. Dit kan variëren van het gezamenlijk vinden van conflictoplossingen, naar ondersteu­ning bij het zetten van stappen tot verandering of tot acceptatie van wat er is.

Op grond van mijn ervaringen ben ik breed inzetbaar:

  • als mediator bij arbeidsconflicten of  conflicten met de overheid/instanties;
  • voor begeleiding van werkconferenties, workshops of bijeenkomsten (zowel inhoudelijk advies als gespreksleiding of dagvoorzitterschap);
  • als trainer op het gebied van onder meer communicatievaardigheden,  informatie-uitwisseling met inachtneming van privacyregels, morele oordeelsvorming;
  • als integraal coach om u te helpen uw belemmeringen structureel achter u te laten en vol in uw kracht te komen.

Graag kijk ik met u hoe ik u of uw organisatie vooruit kan helpen!